Malte

Ebert

Explore on

Til april 2022 drager Ebert nemlig rundt i landet med ”Det Store Malte Ebert Show” – et anderledes musikalsk show, der trækker på andre show-genrer som comedy, talkshows og sitcoms

I starten af oktober udgav Malte Ebert sin første single på dansk i eget navn med titlen ”Mine venner er sindsyge” og fortalte i den forbindelse, at den vil indgå i et kommende projekt. Det projekt ser nu dagens lys.

Til april 2022 drager Ebert nemlig rundt i landet med ”Det Store Malte Ebert Show” – et anderledes musikalsk show, der trækker på andre show-genrer som comedy, talkshows og sitcoms.

Dette show vil finde sted i ”Maltes lejlighed”, hvor der vil være forskellige besøg fra hans “sindssyge venner”, som han også synger om på seneste single. Scenen er bliver sat i ”en humoristisk meta-tone,” og der vil både være plads til ”dansk feminisme, fodboldkultur, glimmer og guld, kærlighed og storhedsvanvid.”

Malte Ebert slog igennem på den danske musikscene som Gulddreng tilbage i 2016. En længere række af Gulddrengs singler ramte førstepladserne på forskellige hitlister, hans plader har opnået platinstatus, og Gulddrengs sange har mere end 230 millioner streams.

Efter en længere pause blev Gulddreng genoplivet i sommeren 2021 med fodbold EM- hittet “Helt sikker”, der blev den mest lyttede fodboldssang i 2021. Sangen blev streamet 450.000 gange på tværs af platforme på en enkelt dag og blev Gulddrengs ottende nummer et-single. Malte Ebert har i eget navn indtil ”Mine venner er sindssyge” kun udgivet musik på engelsk.

Sommeren 2022 turnerer Malte Ebert på de danske sommerscener med sit band.