Djämes Braun x Vild $mith

DJAMES BRAUN X VILD SMITH - Energifyldt feststemning

Når du booker Djämes Braun X Vild Smith til dit næste arrangement, sikrer du en eksplosion af fest og farver, der vil blive husket længe efter aftenens sidste beat. Dette powerhouse-samarbejde mellem to af Danmarks mest energiske acts lover en aften med non-stop hits og hæsblæsende liveoptrædener.

Djämes Braun, med deres definitive placering på festivalscenen som et festband i stort format, bringer en perlerække af hits som “Fugle”, “Kvinder Og Kanoner”, og “Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge”. Deres musik er en garanti for at få publikum op af stolene og ud på dansegulvet med deres medrivende rytmer og fængende melodier.

Vild Smith er kendt for deres rå og ufiltrerede energi live, med over 400 jobs under bæltet inklusiv nogle af Danmarks største festivaler. Hits som “Gør Det Godt” og “Vild idag syg i morgen” er blot et udpluk af det repertoire, de bringer til scenen, kendt for at få enhver fest til at koge.

Sammen skaber Djämes Braun X Vild Smith en unik fusion af genrer og stilarter, der tilsammen danner den perfekte cocktail til et event, hvor høj energi og god stemning er i højsædet. Dette musiske samarbejde er klar til at levere et show, der er så vildt og medrivende, at det vil få gæsterne til at tale om det længe efter showets sidste beat er slået af.

Book Djämes Braun X Vild Smith og forbered dig på et show, der er lig med fest, farver og fællesskab. Dette er dit kald til at sikre, at dit næste arrangement bliver et brag af en fest!