Fouli

Explore on

Det hele startede for alvor i marts, 2016, hvor Fouli sammen med duoen DC (Danni & Carmon) i marts, 2016 udgav tracket –  som senere blev til undergrundshittet – ’Vi Tales’. ’Vi Tales’ tæller lige over 1,7 mio streams på Youtube, helt uden pladeselskab, medier el. andre parametre, som normalt er med til at skabe omtale og succes.

I 2017 blev Fouli udvalgt af Red Buls hiphop-kurator, Danijel Drux, til en af de eftertragtede Sound Select-pladser. Det kulminerede i en flot koncert i det gamle Jazzhouse, som underbyggede den positive buzz Fouli i forvejen havde skabt for sig selv. Efterfølgende udgav Fouli sit hidtil mest populære track ’Mon Poto’, som i skrivende stund er streamet 5,7 mio gange på Spotify og er vist over 4 mio gange på Youtube. Tracket kravlede sågar helt op i den famøse top 20 på samme streamingtjeneste.

Fouli sluttede 2018 af med en hyldest til ”Gaden”. Her gav han os et hårdt track som bar hans karakteristiske melodiske lyd blandet med overlegne rapvers. På ”Gaden” cementerede Fouli hans position som en af de stærkeste stemmer på hiphopscenen herhjemme, med en #6 plads på den danske Spotify Top50.

Den stil fortsætter det unge talent nu på EPen ”Dag 1”. Fouli disker her op med en samling hårde numre, som samtidigt er melodiøse. Der er stadig de vante marokkanske elementer i musikken, men de bliver benyttet mærkbart anderledes.