Gulddreng

Explore on

Gulddreng - Det ultimative guldshow

Når du booker Gulddreng, også kendt som Malte Ebert, til dit næste arrangement, sikrer du en uforglemmelig aften med et af de mest spektakulære og omtalte fænomener i nyere dansk musikhistorie. Kendt for sin karakteristiske bling, champagneflair og et uhørt antal hits, bringer Gulddreng en fest, der er lige dele glamour og selvironi.

Med en imponerende samling af hits, herunder “Se mig nu”, “Model”, “Drikker for lidt” og mange flere, har Gulddrengs musik domineret hitlisterne og streamingtjenesterne. Hans evne til at skabe hits, der fanger tidsånden, er ubestridelig, og hans popularitet er cementeret med mange millioner afspilninger på både Spotify og YouTube samt en grammy for årets publikumspris garanterer Guldreng med 100% sikkerhed guldregn til dit event.

Book Gulddreng til dit næste event, og forbered dig på et show, der kombinerer overflod af humor, charme, guld og glimmer kombineret med fængende musik og en energi, der vil gøre aftenen til noget helt særligt. Gør klar til at dykke ned i et univers af hits og højenergi med Gulddreng som din garanti for en aften, hvor alt kan ske.