Martin

Jensen

Explore on

Martin Jensen står bag kæmpe hits som Solo Dance, All I Wanna Do, Nobody, Sí og Miracles, for blot at nævne en håndfuld som er gået verden rundt og fået international succes, og har udgivet musik med verdensstjerner som James Arthur, Jason Derulo, Imanbek, The Vamps og m.fl.

Martin Jensen har over 2.500.000.000 globale streams og har optrådt på bl.a. Wembley og Tomorrowland.

I Danmark er Martin Jensen også kendt som X Factor dommer og har skabt stor opmærksomhed med sit Me Myself Online format med optrædener fra bl.a. Telia Parken, Skovtårnet og endelig taget på AKKC hvor hele 1.700.000 seere så med på livestream’et under covid-19 nedlukningen i 2020.

Martin Jensen er i toppen af verdens internationale DJs og med mere end to milliarder strams bag sig, er der intet, der kan stoppe ham. Oprindeligt ønskede han at påtage sig en mere ”behind the scenes”-rolle som lystekniker- og designer, og han kan stadig godt lide at have hænderne nede i materien, når det kommer til lyssætning, scenografi og visuals ved hans koncerter. Ikke desto mindre er det hans umiskendelige talent som DJ, der hurtigt fik spotlyset til at skinne på det musikalsk kreative powerhouse, da han udsendte dansegulvsklassikeren Night After Night i 20156.

Martin Jensens første par singler katapulterede ham ud i den musikalskestratosfære og demonstrerede hans innovative tilgang til at skabe lykkefremkaldende lyde og sange, som vækker genklang hos fans overalt på kloden. Hans virale gennembrudshit, Sí, benytter sig af et sample af den berømte fodboldspiller Cristiano Ronaldo. Den opfølgende single, All I Wanna Do, cemnterede hans position som en af verdens førende hitmagere, og han har sidenhen samarbejdet med navne som The Vampls, Timmy Trumpet og Jmes Arthur, som vandt den bristiske udgave af X Factor i 20212.

Hans rejse mod global berømmelse blev uden tvivl sat i gang af det meteoriske hit Solo Dance, som er et af det forgangne årtis mest genkendte sange. Fra pophitlister over hele verden til DJs, der holder dansegulvet kogende, er Solo Dance fuldt integreret i millenialkulturuen.
Da Solo Dance var allermest populær blev den streamet mere end 1 million gange om dagen.

Efterfølgende har Martin Jensen lavet remixes for bl.a. Rita Ora, Ava Max, Sigala og årtiets mest populære kunstner, Ed Sheeran, samt opnået entré på DJ Mag World Top 100 DJs i 2016 som den første dansker i næsten 10 år.

Hans discografi indeholder internationale hits som ’All I Wanna Do’, ’Solo Dance’ og ’Wait’, hvilket sætter Martin i den toppen blandt de mest streamede artister på Spotify i hele verden. I alt har Martin Jensen over 1 milliard afspilninger på sine sange.

Med tre flotte placeringer på den indflydelsesrige DJ Mag’s top 100 over verdens bedste DJ’s, har Martin to år i træk opnået noget, som ingen anden dansker nogensinde har klaret – at være på listen tre år i træk. Martin har ikke bare været på listen i tre år, men er hvert år steget markant i placering og i år er han strøget ind som den 54. mest populære DJ i verden.

Med etableringen af sit navn på DJ Mag’s top 100, er Martin blevet et varmt internationalt koncertnavn. Martin Jensen er kendt for sine energiske liveoptrædener og har af flere omgange modtaget flotte anmeldelser for sine danske koncerter. Martin er at opleve verden rundt og har spillet flotte koncerter i over 20 forskellige lande.