Om Music and Me

Music and Me – nyt erfarent bookingkoncept sender firmafesten i superligaen

 

For medarbejderne er det årets højdepunkt og samtalestof over mange madpakker i kantinen. Men for mange virksomhedsledere kan det være “… noget, der skal overstås” og en udgift, som snarere har karakter af at være fyrværkeri for – end en reel investering i – de ansatte og deres trivsel på arbejdspladsen.

 

Det har et helt nyt initiativ i musikbranchen sat sig for at lave om på. Partnere i booking- & managementbureauet PDH Music, Henrik Seifert og Micky Pramming, er gået sammen med kapelmester Claes Antonsen fra The Antonelli Orchestra for at revolutionere den måde, danske virksomheder fester på.

 

Music and Me er en helt unik kombination af mere end 70 af landets største solister akkompagneret af backingbands, som vi kender fra tv-succeser som Vild med dans, Toppen af poppen og X Factor. MusicAndMe sætter af på mange års erfaring inden for booking samt afvikling af koncerter og events. Der tilbydes alt fra orkestre, coverbands, temafester, solister og endda regulære koncerter med nogle af landets største stjerner. Og hvem vil ikke gerne feste med de store stjerner lige midt i kantinen på den arbejdsplads, hvor man ofte tilbringer mere tid end hjemme? Virksomheder kan nu, i samarbejde med Music&Me, skrue præcis det musikalske fundament for den perfekte fest sammen – uanset virksomhedens størrelse.

 

Partner og kapelmester Claes Antonsen siger; “… udover MTU’en, er der en helt særlig måde at måle medarbejderes tilfredshed på. Kig på dansegulvet, når de fester – og MusicAndMe kommer aldrig for at spille uafgjort”. Og hans kompagnon, Henrik Seifert fra PDH Music, fortsætter: “Konceptet er enkelt og logisk. Hvis medarbejderne elsker at feste sammen, er det fordi, de elsker at gå på arbejde sammen. Og det kræver firmafester, der er lige så bemærkelsesværdige, som de begivenheder, folk selv prioriterer, når de har fri fra arbejde. For eksempel den store fest eller den fantastiske koncert med de idoler, der samler os lige nu”.

 

Når medarbejderne har fri, hygger de sig med familien og programmer som Vild med dans, Toppen af poppen og X Factor – og med koncertoplevelser på første klasse. Det er den unikke oplevelse, MusicAndMe nu giver medarbejdere mulighed for at “tage med på arbejde”, når der festes i virksomheden. Skuespiller Mille Dinesen udtrykte det meget præcist for nyligt i TV 2’s aktuelle Vild med dans: “Jeg ville ønske, at hele Danmark kunne få lov til at prøve at danse til The Antonelli Orchestra. Det er så vildt”. Den kan hele Danmark nu.

 

Music and Me er sat i verden udelukkende for at få hele erhvervslivet ud på dansegulvet; for at få firmafesten op i et helt nyt gear gennem den ypperste musik, som Danmark har at byde på lige nu.