A-TEAM

A Team – Danmarks dygtigste musikere skræddersyet til dit event

A Team er et udvalg af de bedste musikere Danmark kan tilbyde. Disse musikere har alle bevist deres kunnen på landets og endda verdens største scener. Music&Me skræddersyer altid specifikt bandet til dit event. På denne måde sikrer vi den bedste løsning til et festband, hver gang. A Team kan bookes som band med egne sangere, eller som backingband til solister, eksklusivt hos Music&Me.

Kapelmestrene, Mikkel Damgaard og Thomas Andersson, repræsenterer spidsen A Teams ekspertise og professionalisme, idet de begge har et omfattende repertoire og erfaring med at levere medrivende shows, der transcenderer genrer og generationer.

Thomas Andersson har gennem sin karriere dirigeret og turneret med internationalt anerkendte navne som Kid Creole And The Coconuts, og har delt scene med Thomas Helmig og Anne Linnet. Hans rødder i The Antonelli Orchestra, og nuværende rolle som kapelmester for Nik & Jay, understreger hans professionalisme og alsidighed.
Mikkel Damgaard har som kapelmester og keyboardspiller for Mads Langer & Love Shop, og i samarbejde med den globale sensation James Blunt, cementeret sin position som en af de mest efterspurgte musikere i branchen. Hans omfattende CV omfatter samarbejde med navne som Sanne Salomonsen og Laid Back.

A-Team er et band, der er dybt forankret i pop og funk, en hyldest til de musikalske giganter, de har delt scene med gennem tiden. Deres musikalske rejse har formet en unik lyd, kendetegnet ved en ubesværet blanding af energi og teknisk finesse. Repertoiret spænder bredt, fra Bruno Mars’ funk-pop hits til Bruce Springsteens hjertevarme rock, fra Gasolins danske rockklassikere til Rolling Stones’ tidløse riffs. De bringer også moderne vibes med numre fra eksempelvis Gnarls Barkley, Daft Punk, Pharrell Williams og Rihanna. Når A-Team tager scenen, forvandles enhver begivenhed til en fest med et pulserende soundtrack, der garanterer, at dansegulvet aldrig står stille.