A-TEAM

We bring music music to your party – always one foot on the ground

A-TEAM er et højenergisk superband, der bliver skræddersyet efter dit behov til dit event. Kapelmestrene Mikkel Damgaard & Thomas Andersson spiller med et bredt udvalg af artister og kan derfor levere et sprudlende og overbevisende show til alle tænkelige fester og arrangementer. De er inspireret af de artister, de har spillet med igennem tiden. Pop og funk har dog altid været deres udgangspunkt og derfor er deres lyd og stil også ned af den alley med et højt niveau af glæde og teknisk kunnen. Det er alt fra Bruno Mars, Justin Timberlake, Prince, Bruce Springsteen til Gasolin, Rolling Stones, Gnarls Barkley, Daft Punk, Pharrell Wiliams & Rihanna, der er på programmet når Flamingos spiller op til dans.

Thomas Andersson er guitarist og har i mange år været kapelmester for Kid Creole And The Coconuts (US), som han har turneret hele Europa og det meste af USA med. Derudover har han turneret med Thomas Helmig, Paul Young (UK), Mike Tramp, Anne Linnet og mange flere. Han var med i de første 9 år af The Antonelli Orchestra kendt fra Vild med dans, Toppen af poppen og Så det synger. Han er i øjeblikket kapelmester og guitarist for Nik & Jay.

Mikkel Damgaard er kapelmester og keyboardspiller for Mads Langer & Love Shop og har blandt andre turneret med verdensstjernen James Blunt (UK).
Mikkel har også været kapelmester for Sanne Salomonsen, Caroline Henderson, Ulige Numre og de legendariske elektroikoner Laid Back.
Derudover har han spillet keyboards for Kid Creole (US), Søs Fenger, Den Gale Pose, Det Brune Punktum, Freja Kirk, Sko/Torp og medvirket i teaterkoncerterne Gasolin og Hey Jude.