Om

Music&Me

Music&Me er sat i verden udelukkende for at få hele erhvervslivet ud på dansegulvet; for at få firmafesten op i et helt nyt gear gennem den ypperste musik, som danmark har at byde på lige nu.

Music&Me er en helt unik kombination af mere end 100 af landets største solister akkompagneret af backingbands, som vi kender fra tv-succeser som Vild Med Dans, Toppen Af Poppen og X-Factor. Music&Me sætter af på mange års erfaring inden for booking samt afvikling af koncerter og events. Der tilbydes alt fra orkestre, coverbands, temafester, solister og endda regulære koncerter med nogle af landets største stjerner. Og hvem vil ikke gerne feste med de store stjerner lige midt i kantinen på den arbejdsplads, hvor man ofte tilbringer mere tid end hjemme? Virksomheder kan nu, i samarbejde med Music&Me, skrue præcis det musikalske fundament for den perfekte fest sammen – uanset virksomhedens størrelse.

Partner og kapelmester Claes Antonsen siger; “… udover mus samtalen, er der en helt særlig måde at måle medarbejderes tilfredshed på. Kig på dansegulvet, når de fester – og Music&Me kommer aldrig for at spille uafgjort”. Og hans kompagnon, Henrik Seifert fra PDH Music, fortsætter: “konceptet er enkelt og logisk. Hvis medarbejderne elsker at feste sammen, er det fordi, de elsker at gå på arbejde sammen. Og det kræver firmafester, der er lige så bemærkelsesværdige, som de begivenheder, folk selv prioriterer, når de har fri fra arbejde. For eksempel den store fest eller den fantastiske koncert med de idoler, der samler os lige nu”.

Anne Zartov

Booking / partner

+45 31 10 22 23

anne@musicandme.dk

Lasse Lauridsen

Booking

+45 40 43 59 16

lasse@musicandme.dk

Oskar Schou

Projektkoordinator

21766838

oskar@musicandme.dk

Claes Antonsen

Partner / Kapelmester i The Antonelli Orchestra

Henrik Seifert

Partner

Micky Pramming

Partner