Udforsk

Artister

Finder du ikke, hvad du søger?

Music&Me har en stor berøringsflade på tværs af den brede danske musikscene – og endda lidt ud over scenekanten.
Finder du ikke det rigtige match blandt nedenstående artister, trækker vi glædeligt på vores netværk for at finde det sammen med dig.

Book dine artister nu

Udfyld formularen herunder for at booke en uforpligtende snak med os. Vi er hurtige på aftrækkeren og garanterer at vende tilbage og finder de rigtige artister til dig asap.

En Verden af Musikalske Talenter, Et Klik Væk

Gennem Music&Me får du adgang til de største danske artister. Uanset om du søger et jazzband til en eksklusiv firmafest, en dynamisk DJ til et produktlanceringsevent, eller en klassisk strygekvartet til en formel reception, har vi de artister, du søger. Vi gør det enkelt at finde det perfekte match til dit event.

Book Le Freak

Musikken er styrer festens atmosfære

Vi forstår, at musikken spiller en central rolle i at skabe den rette atmosfære til dit event.
Vores artister er professionelle og har erfaring inden for en bred vifte af genrer og eventtyper. De er ikke blot udvalgt for deres musikalske talent, men også for deres evne til at forstå og tilpasse sig de unikke behov ved forskellige typer af corporate events.

Hos Music&Me er vores mål at gøre processen med at booke underholdning til dit næste firmaevent så enkel og problemfri som muligt.