Andreas Odbjerg

Explore on

Andreas Odbjerg - Et unikum på den danske musikscene

Udsolgte koncerter, hitparader og Danmarks mest spillede nummer. Der kan efterhånden ikke herske nogen tvivl om, at Andreas Odbjerg er en af landets absolut største popmusikere.

Sange som ”føler mig selv 100”, ”i morgen er der også en dag”, ”hvad skal verden med sådan en som mig”, ”smugryger”, ”hjem fra fabrikken”, ”STOR MAND” med Tobias Rahim og ”Jeg Ka’ Rigtig Godt Li’ Dig” med Ida Laurberg har siden 2019 været vidnesbyrd om, at de ord og melodier som Andreas Odbjerg nedfælder, ender på hitlisterne, på dansegulvene, i radioen, på festivalscenerne og over anlægget i parken på en solskinsdag med vennerne.

Andreas Odbjerg er en kunstner, som befinder sig lige på kanten med sine politiske tilråb, sine nærværende liveperformances og sin humor. Med sine originale melodier og jordnære tematikker, han han manifesteret sig som en af mest definerende artister for dansk musik i dette årti. Booker du Andreas Odbjerg til dit event eller firmaarrangement, er du derfor sikret dig en unik oplevelse med en af Danmarks største musikere til dato.