Blæst

Explore on

Blæst - Fællessang og Dansegaranti til Din firmafest

Blæst har allerede bevist deres hitpotentiale med ørehængere som ‘Lad Mig Gå’, ‘Sover Du Nu’, og kæmpehittet ‘Juice’, som ikke blot vandt lytternes hjerter, men også P3 Guld Lytterhittet. Med ‘All In’ og den seneste radiofavorit ‘Videre’, har Blæst etableret sig som et af de mest efterspurgte bands på den danske musikscene.

EP’en ‘Stiv Kuling’ har strømmet gennem højttalerne over hele landet, hvilket gjorde Ep’en til et af årets mest afspillede albums. Med en sommer fyldt af liveoptrædener på nogle af de største scener og festivaler i landet, har Blæst også bevist deres værdi som et af Danmarks helt store livebands. Deres historiske åbningskoncert på Orange Scene, som trak over 70.000 mennesker, er et klart bevis på deres evne til at levere et show, der er både opløftende og uforglemmeligt.

Med Blæst får du en artist, der med deres stramme, funky rytmer og Fernanda Rosas genkendelige karismatiske vokal leverer et soundtrack til din fest, der inviterer til sol, sommer og en fest du vil huske langt tid ude i fremtiden.