D-A-D

Explore on

D-A-D DRAGER UD I SOMMERLANDET

D-A-D rejser i løbet af sommeren 2022 rundt i Danmark, hvor de danske rock-ikoner gør det, de er allerbedst til. at levere rå, uforfalsket rockmusik og et sceneshow, der går lige i både hjerte og sjæl hos publikum.

Forsanger Jesper Binzer fortæller, at bandet er utrolig glade for endelig at få mulighed for at trykke den af på de større scener igen efter en lang periode, hvor alle større udendørs live-optrædener har været aflyst: ”Tanken om at vi kommer på græs igen er helt vild!
D-A-D har tidligere sat publikumsrekord under danske koncerter.

Ifølge Binzer var bandets koncerter for et siddende publikum en stor øjenåbner, der kun gjorde dem bedre som musikere og skabte endnu større bevidsthed om, hvad publikum er glade for. ”Indendørskoncerterne var kun for 500 mennesker, så der var vi nødt til at skrue lidt ned for den sædvanlige D-A-D-energi for at skabe en mere intim oplevelse, men på sommerens koncerter kan vi skrue helt op og for alvor fyre kanonen af igen, og her bliver det D-A-D uden svinkeærinder! Publikum kan glæde sig til at høre en stribe af populære hits – ørefigen på ørefigen!”