TooManyLeftHands

TooManyLeftHands – Can’t Get To You

Den succesfulde producer- og DJ-duo TooManyLeftHands er klar med en ny single. Med Can’t Get To You udfordrer de igen sig selv og sætter nye mål for, hvad deres club tracks kan. Samtidig varsler de deres første EP-release til sommer.

Det er næsten et år siden, TooManyLeftHands udgav deres seneste single Too Young to Die. Men Martin Nick og Anders K, der står bag navnet, har ligget vandret i luften – i nogle uger faktisk med 12-14 flyvninger mellem nye spillesteder i nye lande. De har brugt tiden på de største scener, lavet fester i hele verden og vundet prestigefyldte awards.

Det nye udspil Can’t Get To You manifesterer makkerparrets lyst til hele tiden at bygge videre på deres udtryk og udvikle musikken. Det skulle have en anden lyd, og Anders gik i gang med at brygge på et unikt drop. Med Can’t Get To You er de klar med et mere minimalt og dybt skåret deep house track.

Med kun to singler de seneste halvandet år, har succesen været til at føle på for Anders og Martin. Både Trouble og Too Young To Die har opnået massiv radio support herhjemme, og har hver især ramt over 4 mill. streams på Spotify. Sidste år vandt de Danish Music Awards for Årets Danske Clubnavn og Danish DeeJay Awards for Årets DJ. Too Young To Die har givet dem en guld plade, en Club Award for Årets Radio Club Hit og en nominering som Årets Hit til Zulu Awards i år.

Det havde de to venner ikke set komme. De startede TooManyLeftHands som et sideprojekt og mest for sjov. Det var i den ånd, de for tre år siden sendte et track af sted til Ibiza Global Radio, som skulle kåre årets Ibiza Anthem. De vandt, og der fulgte spillejobs på øen med. Derfra blev en lille snebold til en regulær lavine. Det ene job tog det andet. Historierne florerede på de sociale medier og bookere fra Göteborg til Beirut fik opsnappet projektet.

TooManyLeftHands har spillet på Summerburst Festivals hovedscene de seneste to år, på verdens største club på Ibiza og stort set alle større elektroniske scener i Europa. ”En uge spillede vi først Distortion, så på Fredensborg hos Dronning Margrethe og så på Ibiza”, fortæller Martin, ”i vinterferien spillede vi i 7 byer i 5 lande på 5 dage”.

Når de selv skal forklare succesen, lyder det: ”Vi ved, hvordan man holder en god fest, og vores egne tracks har en profil, der gør sig godt på den internationale scene”.

Can’t Get To You er ude 29. april, og til sommer kommer debut EP’en fra TooManyLeftHands hænder.

ForMangeVenstreHænder? ”Første gang vi gik i studiet sammen, endte det med, at jeg sagde til Martin, sig mig har du to venstrehænder eller hvad?” Derfra kommer navnet. ”Det skulle egentlig signalere, at vi har selvironi, og at det var ment som et hobbyprojekt”, forklarer Anders smilende. Nu er der 170 jobs på et år i kalenderen og hobbyprojektet får fuldblods dedikation. Til sommer indtager de Bøgescenen på SmukFest fredag nat.