Ude Af Kontrol

Explore on

Ude af kontrol – Slip alle hæmninger

Ude Af Kontrol, kendt for deres dynamiske og meget energiske hårdtslående festmusik. Med over et halvt årti bag sig og mere end 260 millioner streams på Spotify, har Englando, Balken, og Munken skabt en bølge af hits, der har sat dem fast på den danske musikscene. Deres koncerter er berømte for at skubbe til grænserne. Denne eksplosive energi blev bevist ved Smukfest 2019, hvor deres show blev stoppet midlertidigt. Gruppen fik dog lov til at fortsætte og afslutte med manér.

Gruppens popularitet understreges af deres massive tilslutning til liveoptrædener, hvor de for eksempel har trukket over 22.000 gæster til Fredags Rock i Tivoli, kun overgået af legendariske Tom Jones! Dette vidner om deres utrolige evne til at engagere og underholde et bredt publikum.

Ude Af Kontrol garanterer er din garanti for en eksplosiv fest, folk vil snakke om lang tid efter sidste beat er slået af. De er selvgjorte stjerner, der trods begrænset kommerciel support, har formået at vokse sig til et af de største navne i Danmark – et sandt testamente til deres talent og appellen af deres musik.

Booker du Ude Af Kontrol kan du forberede dig på en oplevelse, hvor festen aldrig stopper, og energien aldrig falder.