Xander Linnet

Explore on

Xander Linnet - Danmarks store Popsmed

Xander Linnets musikalske rejse tog for alvor fart med udgivelsen af hans debut single “Det burde ikk være sådan her” i 2010, et nummer der ikke bare toppede de danske hitlister, men også solgte over 30.000 eksemplarer og opnåede guldstatus. Efterfølgende hits som “Os to og mine lagner” og “Man kan ikk spole tiden tilbage”, understregede Xander Linnets evne til at skabe store popsange, der har resonans hos publikum.

Kendt for at skrive de store popsange om kærligheden, udforsker Xander nu også for alvor RnB og hiphop-genrene. På det spritnye album, ”Indre By 2”, viser han, at han har ordet i sin magt, når han rapper med stort overskud på flere af de direkte og samfundskritiske numre.

Med Xander Linnet får du derfor en oplevelse, hvor musikken er en blanding af poetiske tekster, medrivende melodier blandet med melodiske R&B/hiphop-beats. Dette skaber en unik atmosfære, der både ligger op til fordybelse og fest. Book Xander til dit næste arrangement og oplev, hvordan hans unikke blanding af følsomhed, kreativitet og musikalsk talent kan forvandle din begivenhed til en uforglemmelig oplevelse